For best experience please turn on javascript and use a modern browser!

University Maker Camp is een nieuw kleinschalig programma dat vanaf het einde van de zomervakantie t/m de herfstvakantie loopt, waar jij als middelbare scholier het leven als student op Amsterdam University College (AUC) kan ervaren. Het programma omvat lab tours, creatieve design workshops en de mogelijkheid om jouw eigen carrière ambities te verkennen. Tijdens de activiteiten en excursies wordt je door een internationale groep van AUC bachelorstudenten begeleid, veel van de activiteiten en communicatie zal dus ook in het Engels zijn.

Image by Clara von Stackelberg (@___claralee___)

Informatie voor middelbare scholieren

  • Ben jij geïnteresseerd in meerdere vakken?
  • Vind jij het moeilijk om jouw interesses te relateren aan v
  • erschillende universitaire studies en carrièremogelijkheden?
  • Zouden jij en jouw vrienden het leuk vinden om het studentenleven te ontdekken aan de hand van activiteiten en excursies, begeleid door bachelorstudenten van Amsterdam University College?
  • Wil jij een certificaat van deelname aan een Engelstalig pre-university programma op jouw CV kunnen zetten?

Geef je dan op voor het University Maker Camp en begin met het designen van jouw toekomst!

Zomerkamp van 16 t/m 18 augustus 

Het programma begint met een mini-zomerkamp van 16 t/m 18 augustus, van 10.00-16.00 op Amsterdam University College (Science Park 113, video tour). Na het mini-zomerkamp houd je contact met de andere deelnemers en de AUC studenten door tweewekelijkse excursies en brainstormsessies, gevolgd door nog een mini-kamp en festival tijdens de herfstvakantie. Tijdens deze tweede fase, ga je in teams met andere deelnemers aan de slag met het designen en realiseren van projecten die met jouw eigen academische interesses te maken hebben. Het University Maker Camp programma zal eindigen met een festival gevuld met inspirerende activiteiten, gastsprekers en presentaties van de projecten van de deelnemende scholieren.

Het programma is bedoeld voor scholieren die nu (schooljaar 2020-2021) in 3-5 vwo of 3-4 havo zitten, scholieren met alle verschillende vakkenpakketten zijn welkom. Deelname aan het programma is helemaal gratis en lunch zal geregeld worden tijdens de mini-kampen. Wij moedigen ook vooral toekomstige eerstegeneratiestudenten aan om zich aan te melden.

Heb jij vragen? Wil je meedoen? Meld je aan via het onderstaande formulier!

Let op: Dit programma heette voorheen het ‘Science & Arts Program’. De inhoud van het programma is niet veranderd.

Image by Clara von Stackelberg (@___claralee___)